21.04.2007 г., 13:59 ч.

Капричос 

  Поезия
665 0 1
Сълзи, проливани от зли вдовици,
гробовни гарвани и гълъбици.
Крещят.
Обиждат.
Блъскат се.
Дерат очите си.
Кълват.
Завиждат.
Не виждат светлината, слепи,
загинали преди да се родят
в зловоние-гняв,
подтискан от сърцата.
Гнили.
Давещи се в черна кръв,
засъхнала по гарвановия клюн.


16.04.07

© Никифор Никифоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Аз лично го разбирам по много странен начин,някак надежда виждам в последния стих,много ми харесва!
Предложения
: ??:??