18.05.2020 г., 0:46 ч.

Каприз 

  Поезия » Еротична
958 1 0

 

Забранен каприз    (+18)

 

Гледаш толкова невинно,

но с премрежени очи,

че във щъркели наивно

знам, не вярваш вече ти...

 

Блузкатата полупрозрачна

очертава гола гръд

и издава мисъл  здрачна

на събудената плът...

 

Като малка птица пърха

твоето сърце... Защо́

блузата ти островърха

иска да разкъса то́?...

 

Вече знаеш ли, че има

ябълката“ сладък вкус

и че двама стават – трима

на плътта след нежен трус?...

 

... Зная толкова измами

и да те излъжа знам,

но днес искам любовта ни

като химн във действащ храм

 

да звучи: и в Тържеството

забранено в Ерестта,

и в Греха, и в Пиршеството

от разгула на Страстта!...

 

Искам да е дълга!.. Много...

С ритуална простота –

без доказване...Ей богу

като Вяра да е тя!...

 

Едно далечно време

© Коста Качев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??