12.09.2007 г., 12:12 ч.

Карамфили 

  Поезия
1292 0 22
Ти отдавна не беше ми давал цветя.
Позабравих за жестове мили.
Кой ли вятър главата ти днес завъртя?

"Кармфили?! Какви карамфили?"

Искаш радост от мене? Каква суета.
Разбери ме, останах без сили.
Този скучен живот изсуши радостта.

"Карамфили?! Защо карамфили?"

Ти си леко обиден. Отмяташ глава.
А очите ми сълзи са скрили.
Дълго чаках. Сега е излишно това.

"Карамфили?! Ах, да, карамфили..."

© Валентина Шейтанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??