24.02.2015 г., 23:11 ч.

Kaрина 

  Поезия » Бели стихове
352 0 3

 

 

                                       КАРИНА

 

                                      След като

                                      дълго мислих

                                      че ми липсва

                                      истински приятел

                                      сънувах

                                      мъртвото си куче.

                                      Някой го беше нахранил

                                      и изкъпал.

 

                                     Беше му дал и друго име.

 

 

 

 

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??