3.06.2008 г., 10:23 ч.

Карма 

  Поезия » Любовна
707 0 15
Карма

Ти виждал ли си
как се любят нежно
морето и брега?
Как жадно то целува
хладната скала?

Ти виждал ли си
как самотен гларус
се взира в пустошта
и чака своята любима
със разперени крила?...

Как звезда умира
(виждал ли си?)...
... от любов по своето небе...
и оставя като диря
пепел от сърце...

............................

Море бъди! -
а аз брега.
Небе стани! -
а аз звезда.

И нека чувствата ни пепелят...
и наша карма стане ЛЮБОВТА!

© Христина Никилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??