28.07.2009 г., 17:13 ч.

Картина 

  Поезия
1199 2 16

Море и буря. Склона на вълна.

Безмълвен вятър, бръснещ сетивата.

Проблясък бърз и черна тъмнина.

Душевен смут. И дъно на душата.

 

Мирише на бои. Кована мед.

В мен нещо топло изведнъж изстина.

Денят ме чака на вратата блед.

Студени тръпки. И една картина.

 

Море и буря. И сред тях съм аз -

нищожна капка, търсеща забрава.

Денят ме вика, но не чувам глас.

Удавена съм. В себе си. Оставам.

© Нина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??