18.12.2007 г., 9:21 ч.

Картина 

  Поезия » Любовна
3384 0 39

 

 

                              

               Изписваш

               със любов лика ми нежен

               като лунна светлина

               в очите на сърна,

               копнежно

               и на глътки ме отпиваш,

               превръщаш ме

               във чисти капчици роса.

 

                              

               Върху

               нежни цветове ме разпиляваш

               като след пролетен

               пречистващ дъжд,

               после в слънчева дъга

               ме претворяваш,

               блестя

               над нивата със цъфналата ръж.

 

                               

               По дъгата

               с обич всеки цвят рисуваш,

               многоцветна

               по небесното платно,

               на воля слънцето

               играе във косите ми

               в картината,

               наречена от нас Любов.

 

 

 

 

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??