5.08.2023 г., 13:24 ч.

Картина 

  Поезия
94 0 0

Морето пенливо,
шумно и диво,
съкровища,
приказно царство
навътре е скрило:
перли в черупки на миди,
кончета морски, раковини,
медузи, бохемски отпуснали гриви,
коралови клонки красиви,
играещи с малките риби.
Ято голямо
в синхронно коляно
пори вълните,
а там в дълбините 
морето почива и спи.

              

© Красимира Генева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??