Aug 5, 2023, 1:24 PM

Картина 

  Poetry
92 0 0

Морето пенливо,
шумно и диво,
съкровища,
приказно царство
навътре е скрило:
перли в черупки на миди,
кончета морски, раковини,
медузи, бохемски отпуснали гриви,
коралови клонки красиви,
играещи с малките риби.
Ято голямо
в синхронно коляно
пори вълните,
а там в дълбините 
морето почива и спи.

              

© Красимира Генева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??