27.03.2011 г., 17:52 ч.

Картина на художник наивист 

  Поезия
1138 0 7

Малки къщурки, кафеникави, мъхести покривчета,

димящо бяло коминче, къдри от палави духчета.

 

Каручка, с цвета на дъгата, подрънкват звънчета.

Млада тревичка в полето, покрай тях хор от щурчета.

 

Църквичка малка, вкопана в земята, с оградка от храстчета,

свежи, лилави цветенца играят с палави, розови сенчици.

 

Наяве сънува се лесно,

ти не отваряй очи!

Просто там остани…

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??