26.09.2006 г., 15:57 ч.

Картината на вечността 

  Поезия
684 0 1


Под ръката на майстор появи се!!!
С безброй цветове покри душата ми...
Картина на реалността-разцепена на три...
Скрит смисъл между цветовете улови се!!!

Красива нощ разделяща живота от смъртта...
С огромна мощ пропиваща ума ми!!!
Показваща лицето на света ни!!!
И истина потънала в мъгла...

С един поглед пронизва те в очите!!!
Черни-кръстовете бликат...
Цветовете бавно се преплитат ...
И всеки в лика на смърта покрит е!!!

С второто поглеждане пронизва те в сърцето!!!
И виждаш щастието на земята...
Жени,мъже и най важното-децата!!!
Кратината извайва ти усмивка на лицето...

© Елмо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??