12.08.2007 г., 0:57 ч.

Kаталожно момиче 

  Поезия
604 0 0

Писна ми да съм каталожно момиче...
 Може би имам душа...
Нима онова момиче на мене прилича...
Нима тя не е сама?


Нима е привилегия да си такова момиче,
писма и любов да крадеш...
Нима е мъст да приличаш
на някаква вещ.


Стоиш, променяш се, търсиш,
а някой поръчва - "Любов"
друг казва "Да мълчиш",
а трети търси шепот нов.


Нима си заслужава да си каталожно момиче,
нима душата ми струва това,
нима на всички трябва да приличам,
нима? аз искам свобода!!!

© Надя Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??