9.09.2009 г., 17:20 ч.

Катапултът... 

  Поезия » Друга
542 0 0

Катапулте мой, наречен живот.

Неведнъж в размисъл ме вкара.

Неведнъж на земята ме свали.

И щастие ми докара,

радости, сълзи и тъги.

Но усмивката никога не изтри.

 

За пореден път странни мисли ми навя.

Щастието ми разпиля.

Но пак изправена стоя,

усмивката никога не свалям.

 

С усмивка летя,

с усмивка падам,

ставам и пак продължавам.

 

Летежът е важен, не падението.

Движение и никакъв застой.

Борете се за живота свой,

той е нещото, което ни прави

щастливи, умни и добри.

 

Катапулте мой, наречен живот.

Неведнъж в размисъл ме вкара.

Неведнъж на земята ме свали.

И щастие ми докара,

радости, сълзи и тъги.

Но усмивката никога не изтри. 

© Бистра Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??