15.07.2007 г., 11:49 ч.

Катастрофа 

  Поезия
554 0 1



Като потънал кораб

в студен айсберг разбит,

изгубено някъде в морското царство,

сърцето ми още твоето име шепти.

 

Дори и силния удар ти простих,

Дадох ти сърцето, което разби.

Дадох ти душата,която рани.

Дадох ти себе си, дори погуби ме ти.

© Петя Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хубаво е, че се раздаваш, но запази частичка в себе си за да я дадеш на човека, който я заслужава!
    Поздрави!
Предложения
: ??:??