Jul 15, 2007, 11:49 AM

Катастрофа 

  Poetry
560 0 1



Като потънал кораб

в студен айсберг разбит,

изгубено някъде в морското царство,

сърцето ми още твоето име шепти.

 

Дори и силния удар ти простих,

Дадох ти сърцето, което разби.

Дадох ти душата,която рани.

Дадох ти себе си, дори погуби ме ти.

© Петя Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хубаво е, че се раздаваш, но запази частичка в себе си за да я дадеш на човека, който я заслужава!
    Поздрави!
Random works
: ??:??