25.08.2013 г., 18:29 ч.

Катеричка и Лисичка 

  Поезия » За деца
644 0 0

Катеричка рунтавелка

броди смело из гората.

Рижавелка-Хубавелка

слага лешници в торбата.


Но към нея се промъква

хитрата Лисичка.

Слънцито се скрива... Мръква.

Катеричката е сам-самичка.

 

 

 28.02.2013




 


 

© Дияна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??