1.05.2011 г., 19:45 ч.

Като цвете 

  Поезия » Любовна
592 0 1

Увехнах като цвете в твоите ръце,

а ти с любов веднъж не ме поля,

щом любовта угасна в твоето сърце,

ти стъпка мен и мойта воля...

 

Къде сгреших, до болка те обичах,

а болка стана всичко между нас,

на теб живота и света наричах,

а ти ме смачка със замах, от раз.

 

Не ти ли дадох всичко, дето имах,

не бях ли аз идеалната жена -

не исках нищо и не взимах...

за теб болката ми бе шега!

 

Аз искам пак да бъда цвете,

красиво, с аромат на пролетта,

но моля, не протягай си ръцете

и не откъсвай ароматните цветя...

© Нина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??