30.03.2011 г., 21:36 ч.

Като двойка гълъби 

  Поезия » Любовна
1115 0 1

Какво бих искал аз, 

нищо повече, 

само една жена,
която да обичам 

и тя мен също,

да се обичаме.
Ние двама с нея,

като двойка гълъби,

само аз и тя.
Да сме неразделни

като гълъби,

цял живот двама.
С вяра да живеем двама,
без страх и притеснение.
Като гълъбите да сме
двама,

да се обичаме до края.

© Георги Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??