Mar 30, 2011, 9:36 PM

Като двойка гълъби 

  Poetry » Love
1119 0 1

Какво бих искал аз, 

нищо повече, 

само една жена,
която да обичам 

и тя мен също,

да се обичаме.
Ние двама с нея,

като двойка гълъби,

само аз и тя.
Да сме неразделни

като гълъби,

цял живот двама.
С вяра да живеем двама,
без страх и притеснение.
Като гълъбите да сме
двама,

да се обичаме до края.

© Георги Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??