Като феникс изгорях
в тоз един живот
и от пепелта възкръснах пак,
с теб да съм до гроб.
Във клади огнени горях
и след туй се раждах пак,
но любовта ми оцелява
и те търси пак - не те забравя.
Колкото и пъти аз да изгоря,
толкова и пъти аз ще се родя,
един живот на мен ми стига,
щом обичам теб - любима.
© Ganyo Ganev Всички права запазени