26.08.2009 г., 9:43 ч.

Като фея 

  Поезия » Друга
469 0 0

Ако бях фея,
морето щеше да е с червен цвят,
за да може светът да е по-богат.
Тревата щеше да е синя,
да прилича на богиня.
Небето щеше да е зелено,
за да не е насълзено.
Нямаше да има болка и тъга,
а само радост и топлина.
Нямаше да има лоши хора,
а само добри с ясна цел и oпора.
Всички щяха да са щастливи и добри,
да си помагат в радост и беди.
Е, това са само мои мечти,
ако искаш - помечтай си и ти!

© Катерина Радева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??