27.01.2013 г., 19:56 ч.  

Kато на кино 

  Поезия » Гражданска
618 0 1

Живеете спокойно

в перфектните си къщи,

с перфектните съседи

и перфектната си същност.

Подреждате си всичко.

Всичко до последно.

И вярвате изцяло,

че живеете пълноценно.

Планирали сте дните

във всяко отношение.

И дори мечтите ви

са в графика с деления.

Мисълта за Нея.

Срещата с приятели.

Футболът в Неделя.

Досадното домашно.

Разходката на кучето 

и храна за котката.

Изпълнявате задачите

в приемливи срокове.

Включвате компютъра.

Губите си времето,

доколкото решите.

И лягате да спите.

 

Живеете спокойно.

Живеете перфектно.

Без капка непредвиденост.

Без лоши изненади.

Гледам отстрани

и с този поглед само

от перфектния ви свят

почти ми се догади.

© Криста Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??