24.03.2008 г., 10:26 ч.

Като начало... 

  Поезия
431 0 1
Не мога да пиша, знам.
Никой не ме разбира, знам.
Тогава защо го правя?
Това също знам.


Правя го, за да си изясня,
да бъда себе си пред себе си.
Да бъда това, което съм,
не това, което трябва.


И всичко да е само мое,
да бъде истинско и реално.
Без лъжи и лицемерие.
Без чуждото мнение.

© Майа и Гери Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??