29.12.2016 г., 17:54 ч.

Като пепел 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
746 1 6

Накара ме да се родя,

за да можеш спокойно да ме убиеш.

Показа ми как се диша,

за можеш да отнемеш дъхът ми.

Научи ме къде е сърцето ми,

за можеш да го прободеш.

Показа ми света,

за да можеш да ми го вземеш

Даде ми крила,

за можеш да ги пречупиш.

 

Бях плът, а сега съм пепел.

Пепел с душа, без сърце.

Без чувства, без мисли.

Ходеща сянка...

Добро утро, нощ.

© Ани Апостолова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??