Накара ме да се родя,
за да можеш спокойно да ме убиеш.
Показа ми как се диша,
за можеш да отнемеш дъхът ми.
Научи ме къде е сърцето ми,
за можеш да го прободеш.
Показа ми света,
за да можеш да ми го вземеш
Даде ми крила,
за можеш да ги пречупиш.
Бях плът, а сега съм пепел.
Пепел с душа, без сърце.
Без чувства, без мисли.
Ходеща сянка...
Добро утро, нощ.
© Ани Апостолова All rights reserved.