1.04.2017 г., 13:00 ч.  

Като пеперуди 

  Поезия » Друга
229 0 0

              

                   Бели, малки пеперуди

                   над градина леко хвъркат.

                   Като нашите деца,

                   де тупуркат под дъжда.

 

                   Волни, бели пеперуди,

                   литнаха над старата чешма.

                   Тъй се нещо в мен събуди...

                   И ми върна пролетта!

                 

© Хари Спасов Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??