Apr 1, 2017, 1:00 PM  

Като пеперуди 

  Poetry » Other
266 0 0

              

                   Бели, малки пеперуди

                   над градина леко хвъркат.

                   Като нашите деца,

                   де тупуркат под дъжда.

 

                   Волни, бели пеперуди,

                   литнаха над старата чешма.

                   Тъй се нещо в мен събуди...

                   И ми върна пролетта!

                 

© Хари Спасов All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??