2.04.2019 г., 17:07 ч.

Като преживяла катастрофа... 

  Поезия » Свободен стих
574 1 3

Като преживяла катастрофа

отново зад волана,

като избягала ешафода

пред магазин за въжета,

като бивш алкохолик

пред малцово уиски,

така и аз след любовта ти

стоя на прага на сърцето му

и отказвам да вляза…

© Мадлен Аспарухова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??