Apr 2, 2019, 5:07 PM

Като преживяла катастрофа... 

  Poetry » Free verse
580 1 3

Като преживяла катастрофа

отново зад волана,

като избягала ешафода

пред магазин за въжета,

като бивш алкохолик

пред малцово уиски,

така и аз след любовта ти

стоя на прага на сърцето му

и отказвам да вляза…

© Мадлен Аспарухова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??