6.11.2008 г., 12:06 ч.

като принцесата със скъсани пантофки 

  Поезия » Друга
691 0 7

и аз
като принцесата
със скъсани
пантофки

 

излизам
тихичко
на
пръсти
на върха
на пръстите
си като балерина

 

в три
понякога
във два
или пък в
един

 

танцувам
досред
нощ с
непознати
забранени
танци с
техните
тела
и
правя сложни
фигури

 

колко лесно се
убива вярата
във любовта
само със едно
здравей

 

и аз
като принцесата
със скъсани
пантофки

 

промъквам се
обратно във
леглото си

 

 

на сутринта
кралицата се чуди
как така отново
нови кецове
ще трябва да купува

 

© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??