Халката брачна ли държеше
свещенния за нас съюз?
На нея пак ли се дължеше
живота ни да бъде жюс?
Не. Ти ми даде и сърцето.
Душата си обрече в мен.
А аз - с усмивк на детето,
ти станах най-добрият ден.
Затуй сме двама и до днеска
и ще сме заедно след гроб.
Че ти си сладката ми треска,
а аз съм белият ти дроб!
© Никола Апостолов Всички права запазени
и ще сме заедно след гроб."
---------------------------------------
Красив и ведър стих, съдържа много оптимистично и
жизнеутвърждаващо послание! Поздрави и от мен!