17.10.2005 г., 23:59 ч.

Като пумпал... 

  Поезия
845 0 5
Заоблиха се
ъглите
по малката стая..
Махнете
усмирителната риза,
искам
да си нарисувам
прозорец..
Сама ще си
сложа решетките..
Ще си нарисувам
и вятър,
и стъклена кула,
и малко парцали,
и даже
четка с бои..
Няма да паля пожари
и няма да бягам..
Сама ще се завъртя
като пумпал...
Сама..
В заоблените ъгли
на моята малка...
стая - душа...

© Тони Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??