25.01.2009 г., 9:23 ч.

Като сияние в мен 

  Поезия » Любовна
828 0 18
Втурни се палаво като дете
в зелените полета на очите ми,
докосвай с мене звездното небе,
когато с теб душите си събличаме.

И потопи се в звънкия ми смях,
усещай пулса на кръвта препускащ,
към теб по лунната пътека аз вървя,
косите свои диво пак разпускам.

И тичам боса в твоите мечти,
със вятъра флиртуващ те докосвам,
събрала в шепи слънчеви искри,
като сияние във мен те нося.

© Евдокия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??