12.12.2008 г., 20:33 ч.

Като слънце и луна 

  Поезия » Любовна
597 0 1

Като слънце и луна

 

Звездите светят още на небето,

но луната тъжна си отива.

Защото сунтринта дошла е вече

и слънцето над хоризонта идва.

 

И то сега е тъй нещастно,

защото само цял ден стои.

А вечер отново сменя го луната,

за да свети и блести.

 

Двамата се тъй обичат,

но съдбата тях ги раздели.

И ние като тях сме с тебе -

орисани да бъдеме сами.

© Маринела Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??