28.01.2022 г., 7:59 ч.  

Като снежинка 

  Поезия » Любовна
267 1 1

Без брой вечери еднотипни,

а една е малко по-специална.

Звънчета с коледни ритми,

кантът весело и приятно,

а ти – все така сладко засмяна.

Снежинки нежно докосват

твоите бузи зачервени.

Упорито да стопля с моите,

да обвия ръцете ти студени.

Все пак е ден, като всеки друг,

празникът щастието да не гони.

Да съм причина за усмивката ти

и да я видя дори в този студ,

ще ме радва, запомни, така винаги.

© Илиян Попов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??