27.09.2009 г., 15:31 ч.

Като теб 

  Поезия » Любовна
536 0 0

Погледът ми... същият като твоя.

И аз, като теб, в болките му ровя.

И отдавам му се - както ти,

всичко зависещо от времето ни...

И думите ми, досущ за теб типични,

рисувам с тях картини прекалено лични.

Наивник трябва да си, за да ми повярваш...

давам му любов, колкото и ти ми даваш.

Той май ми вярва,

станал е като мен,

но в друга драма се явява,

когато дяволът е в мен.

Позната ми е до болка тази наша драма,

но накрая с него плачем двама...

 

 

© Евита Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??