6.09.2011 г., 22:25 ч.

Като във филм 

  Поезия » Любовна
571 0 1

Не обелваш нито дума.

И двамата мълчим.

Износени като грайфера на гума -

нямаме какво да споделим!

 

Спомени прелитат пак като на лента,

цветни 24 кадрови акценти.

Тези образи със дъх на мента

връщат ни към приказни моменти!

 

Ровим назад във миналото ни...

Бе ни хубаво, нали?!

Ето пак сме вплетени,

но защо започва да боли?

 

© Арам Вартанян Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??