22.03.2011 г., 10:51 ч.

Като за първа пролет 

  Поезия » Хумористична
1683 0 28

 

 

КАТО ЗА ПЪРВА ПРОЛЕТ

 

 

Знаех си.

Бях чел и Шекспир малко.

Март ли е –

всички жени са еднакви.

 

Като котките.

Не могат да си намерят място.

Гот им е,

а все са нещастни.

 

И крещят,

ще си скъсат грълцата от викане.

И под път, и над път

искат да бъдат обичани.

 

Какво пък, това не е аномалия.

Но защо само през март?

За котките – да,

но за жените, едва ли е.

 

 

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??