27.06.2005 г., 1:08 ч.

Каво е лятото,какво е? 

  Поезия
1245 0 4

Любов,оставила

песъчинки в следите,

с аромата на жасмин

размила се в очите.

 

Целувка,бягаща

по лъскавата нега

на вълните,разтопила

дъхаво мечтание.

 

Усмивка,подарена

от приятел,разсмяла

до сълзи небето

в бръчици загатната.

 

Топъл вятър,вплел

слънчевите вежди

закачливо в косите

на момичето отсреща.

 

Сънувам, ли?

Какво е лятото,

какво е?

© Надя Вълканова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??