22.08.2009 г., 10:46 ч.

Кавър 

  Поезия » Друга
351 0 1

Няма нищо по-красиво,
от това, което идва търпеливо.
и за което винаги мечтаем.
Ние винаги си завиждаме,
и на Съдбата се обиждаме,
защото за щастието не знаем.

Аз препатих твърде много,
вместо да се предам отново,
тактиката реших да премахна.
Днес не ме интересува
колко аз самият струвам,
защото бъдещето ме очаква.

Ако хората сега са песни,
то градацията е лесна -
едни нови, ретро или стари.
Но и нещо друго мисля -
знам, че никога не искам,
като вас да бъда кавър.

© Христо Андонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ами добре, бъди различен щом ти харесва. Но уважавай другите!
Предложения
: ??:??