4.02.2005 г., 0:57 ч.

Казано е да прощаваш 

  Поезия
1209 0 0

Казано е да прощаваш
седемдесет по седем пъти.
А колко можеш да грешиш?
Прощавам, защото обичам.
Ти защо мълчиш?
Всяка грешка е предателство.
И не мен предаваш, а Любовта,
която моли да прощаваш
седемдесет по седем пъти.

© Мариана Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??