Feb 4, 2005, 12:57 AM

Казано е да прощаваш 

  Poetry
1224 0 0

Казано е да прощаваш
седемдесет по седем пъти.
А колко можеш да грешиш?
Прощавам, защото обичам.
Ти защо мълчиш?
Всяка грешка е предателство.
И не мен предаваш, а Любовта,
която моли да прощаваш
седемдесет по седем пъти.

© Мариана Харизанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??