Казваш ми че все съм спяла
че ти за мен все си готов.
Чудиш се-за кой съм копняла,
и дали нямам друга любов.
Ама какви са тези въпроси
нима не ме познаваш ти.
Сърцето ми само тебе носи
и само ти си в моите очи.
Ще спя разбира се,как не,
ами ти все ме изоставаш.
Когато те потърся-няма те
все търсиш друга да омаеш.
А аз така не съм съгласна
на мене искам да си верен
но ти бленуваш друга "ясла"
пък после-обиден,начумерен.
Я по добре не се разсейвай
не шавай с поглед вече ти.
По често към мен поглеждай
и вдъхновявай се от моите очи.
*Това е коментар и стих...когато смях извиква смях.
© Анета Саманлиева Всички права запазени