Казвай, казвай, времето тече,
август за кой път превалява,
влюбен ли си още в мен, момче
или всичко само е забава?
Често във живота е така:
аз един обичам, мене чакат,
нямам време вече за шега,
любовта с години не протакай!
Няма да направя драма аз,
но и нищо няма да получиш,
трябва да искри около нас,
за да може всичко да се случи!
А пък ти си бавен като влак-
гара Каспичан до гара Варна.
И не знаеш да подаваш знак,
камо ли със пламък да ме жарнеш?!
Аделина Колева
© Аделина Колева Всички права запазени