14.05.2017 г., 23:19 ч.

Казвам се Желана 

  Поезия » Философска
1363 3 6

Леснозапалима съм, горя,

някога съм доста нелогична,

безпричинно мога да боля,

безусловно мога да обичам!

Във душата ми валят дъги,

аз без очертания живея.

През деня в мен огънят искри,

през нощта за светлина копнея.

Падам, ставам в този свят суров,

винаги от нежност съм огряна.

Вярата ми казва се Любов!

Ще ме помниш! Казвам се Желана!

 

Таня Симеонова

15.12.2016г.

© Таня Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??