30.04.2006 г., 20:02 ч.

Кехлибар 

  Поезия
764 0 5

На лов, отново с ризница изляна,
излизам бавно в тъмнина,
подобна на прекрасната Диана,
причакваща деня.

Защото днешните трофеи
ще бъдат златните очи,
които слънцето създаде
и нощта благослови.

Замръзнали, ще ги поставя
в косите си - най-ценен дар,
където всеки ще се възхищава
на новият изваян кехлибар.

© Роксана Медичи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??