22.10.2013 г., 23:00 ч.

Кестени 

  Поезия » Любовна
541 0 7

 

 

                                    КЕСТЕНИ

 

                                    думите ни – топли кестени

                                    нехаят днеска за студа

                                    търкулват се от мен към теб

                                    от теб към мен

                                    малки лъскави слънца

 

 

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??