Oct 22, 2013, 11:00 PM

Кестени 

  Poetry » Love
543 0 7

 

 

                                    КЕСТЕНИ

 

                                    думите ни – топли кестени

                                    нехаят днеска за студа

                                    търкулват се от мен към теб

                                    от теб към мен

                                    малки лъскави слънца

 

 

 

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??