29.09.2009 г., 11:36 ч.

Кестенова есен 

  Поезия
647 0 5

 

 

Есенен вятър

кестените брули.

Листа танцуват,

песента му чули.

 

С мека светлина

слънцето огрява.

Кестени препича

някой на жарава.

 

Кестените капят,

сипят се листата.

За здраве ги събира

някой от земята.

 

Кестенова есен

във въздуха трепти.

Нейде в сърцето

стопля тя мечти.

 

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??