29.04.2021 г., 12:19 ч.

Кифла търси си най-мазния бюрек 

  Поезия » Гражданска
481 0 4

 

Секси дрипи, патентовани чалъми, 

иновативно мислене на дребно. 

Провокации от новите ханъми

влюбени във пачките в зелено. 

 

Патешки муцунки на таблета, 

снимчици с реклама на продукт. 

Ясно е, владее... мурафета... 

Но не сака чичка във банкрут!... 

 

Дупето в класически кючек 

се тресе от целулитна страст. 

Кифла търси си най-мазния бюрек 

и показва профил, и анфас. 

 

Сутиенът още малко ще се пръсне, 

търсят тези дини свобода... 

Устните облизват дълги пръсти

с пръстенчета (намек за цена...) 

 

А облизва си мустак проскубан

гледайки я, селският чобан, 

сам внушил си, че е лудо влюбен - 

Но дребна риба е за нейния тиган... 

 

Само ей така, за тренировка, 

ще му пусне, а и "гегата" е яка... 

Трябва й практична подготовка, 

че отлично знае кво я чака... 

 

И отново селфита в кенефа. 

Посля, ясно, качва се във Фейса! 

Верва тя, че ще я скива шефа, 

който ще я вози не във рейса... 

 

И сънува кифлата бижута, 

маркови коли и питиета. 

Колкото е нужно тя ще духа, 

но ще глътне щом яви й се, късмета... 

      *****

Тъй върви си мармаладено реалът - 

Тя издирва своя принц-бюрек, 

а чобанът плаче със кавала

и оплаква участа си... на човек... 

 

20.11.2020.

 

Георги Каменов 

 

 

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??